Website laten maken

Een goede website is essentieel. Hij moet mooi zijn, functioneel en goed vindbaar.

Onze aanpak is altijd volledig, duidelijk en helder en voor elk wat wils. Als je al een uitgewerkt plan heb voeren we die geheel naar wens uit.
Heb je alleen nog maar een idee nemen we dat samen me je door, maken een plan van aanpak, sturen een heldere en scherpe offerte en maken van daar uit jouw perfecte website.
We hebben al vele (beginnende) ondernemers geholpen hun bedrijf zichtbaar te maken en uit te laten groeien tot een succes.

Onze ervaring heeft geleerd dat een website moet groeien. Vaak is het idee er wel maar moeten toch nog dingen aangepast en verandert.
Die flexibiliteit is onze kracht en je kan dus je website met je mee laten groeien en veranderen daar waar je dat nodig acht.
Dus toch een ander kleurtje omdat dat toch beter staat? Geen probleem. Toch wat andere foto's omdat het product is aangepast? Geen probleem!

Website en CMS

Wij bouwen jouw website terwijl jij het resultaat stap voor stap kunt meekijken op je eigen computer. Zo ben je steeds nauw betrokken bij het ontwerp en kan je bijsturen waar gewenst.
Je website wordt gebouwd met een CMS systeem. Dit staat voor Content Management System, oftewel .... je kunt op je eigen computer je website bijhouden of zelf (mee)bouwen.
Dus als een artikel wilt veranderen of toevoegen of foto's wilt aanpassen kan je dat ons laten doen maar zelf doen is ook mogelijk.
En kom je er een keer niet uit helpen we je natuurlijk uit de brand.

Website en hosting

Een website draait meestal via een hostingbedrijf. Omdat er veel aanbod is en het erg belangrijk is om verder te kijken naar alleen een prijs maar vooral naar technische specificaties en randvoorwaarden. Wij werken al heel wat jaar samen met een hostingbedrijf dus kunnen ook in dit geval jou ontzorgen en de hosting beheren. Klik hier voor meer informatie.

Website en gevonden worden

Nou heb je straks een mooie website maar dan wil je natuurlijk ook nog gevonden worden. Ook dit gedeelte kan je geheel aan ons overlaten of de vindbaarheid zelf aanpakken met onze gespecialiseerde plug-ins en/of met een persoonlijke training.

Website en veiligheid 

En dan nog even de veiligheid van je website. Daar kunnen we een boek over schrijven. Maar om het overzichtelijk te houden: 100% veiligheid bestaat (nog) niet maar wij hebben een pakket waarbij de veiligheid van je website en mail het minste risico loopt en die uitspraak wordt gedaan op basis van zeer veel ervaring en onze inzet op dit gebied.

 

 

 

  • Heivlinderweg 63 - 1113LS Diemen
  • 06-24409390
  • info@lo-blo.nl
keyboard_arrow_up